In verwachting

“Je bent dan wel niet zwanger, maar toch wel in verwachting.” Onze verzekeringsadviseur kwam vanmorgen met een mooi cliché om het vreselijke “Wij zijn zwanger” te omzeilen. Want E. is zwanger, en dus zijn wij in verwachting. Ons eerste kind zal als alles goed is in de eerste dagen van 2012 ter wereld komen. Veertien weken is het wurmpje nu, vanmiddag hebben we het hart beluisterd en alweer twee weken geleden werd deze foto van de mini gemaakt:

Rechts ligt het hoofdje, links zet de kleine het beste beentje alvast voor.

Moeder en kind maken het goed, alle toekomstige opa’s en oma’s (het zijn er zes) beginnen langzaam van de schrik te bekomen en ook andere familieleden zijn op de hoogte. Thuis gaat het inmiddels vooral over kinderopvang (wachtlijsten van een jaar zijn regel, geen uitzondering), de babykamer en positiekleding. Het komende half jaar zal dat wel niet minder worden. We zijn aan een bijzondere reis begonnen.

14. juli 2011 by Martijn
Categories: weblog | Tags: , | 2 comments

Comments (2)

  1. Gefeliciteerd man!

  2. Esther en Martijn, van harte gefeliciteerd met dit op komst zijnde wonder.
    Hartelijke groet, Thea en Piet