Tien jaar weblogger

Gisteren was het tien jaar geleden dat ik begon met webloggen. Vantevoren had ik bedacht dat ik net zo goed zou kunnen stoppen als ik op die dag geen postje zou tikken. Het tienjarig jubileum was niet de enige mijlpaal in de afgelopen dagen. Op 12 augustus werd ik dertig, en een paar dagen daarvoor besloot ik om na zes jaar Amnesty International te verlaten en per 1 oktober opnieuw te beginnen bij de Fietsersbond in Utrecht. Geen van deze gebeurtenissen was blijkbaar belangrijk genoeg voor een postje.

Het kwam er niet van, maar toch laat ik de stekker er in. Deze plek is namelijk belangrijk voor me. Dat heb ik hier al vaker geroepen, maar niet zonder reden. Er staan diverse artikelen in de grondverf over dingen waar ik me zeer druk maak – in tegenstelling tot mijn dertigste verjaardag en mijn nieuwe baan – dus voorlopig gaat Poste Restante gewoon door. Deze site is misschien niet meer zo geschikt om mijn hele leven te volgen, maar wordt wat in de toekomst wat meer gericht op nuttige inhoud en misschien is dat maar goed ook. Ondertussen deel ik mijn visuele vondsten op Tumblr en bijzondere links op Twitter.

18. augustus 2010 by Martijn
Categories: weblog | Tags: , | 8 comments

Comments (8)

  1. Dinosaurus! Trots op je.

  2. Jij bent toch minstens net zo’n dino, mister ‘slash tilde’ vandenb? Dan ben ik ook trots op jou…

  3. Gefeliciteerd en vooral…. Doorgaan!

  4. Poehee, tien jaar weblogger… een prestatie van formaat!

  5. Gefeli! Met alle 3 🙂

  6. Gefeliciteerd met de mijlpalen. Tien jaar loggen, best een flinke prestatie. Leuk dat je bij de Fietsersbond gaat werken. Wat ga je daar doen? Werken we misschien een keer samen (fotografeer oa voor hun).

  7. @Bas

    Medewerker communicatie met als specialiteit online. Denk dat we elkaar wel een keer gaan treffen.

  8. Ik vind het ene leuk BLOG, dus ik zeg: “gewoon doorgaan “