Ventilators

Terwijl de Sociale Advertenties bij het drijven van mond tot mond recolame voor uw pagina Facebook zou op de plaats van kracht zijn, adviseren wij ook bevorderend uiterlijk uw Pagina helpen het woord aan nieuwe klanten en fans uitspreiden.

Wanneer u uw pagina in Facebook promoot , komen uw klanten naar uw pagina en zullen een “fan worden. Deze fans zullen in wisselwerking staan in Facebook en hun steun te tonen als “ventilators”. Hoe meer ventilators die met uw Pagina in wisselwerking staan, des de meer kansen uw Fans interesserende en sociale verhalen produceren die virally door Facebook kunnen uitspreiden. Een Pagina Facebook voorziet u zo van krachtige manieren om voorlichting te geven, aan uw klanten en uw klanten te verbinden.

Promotierichtlijnen van Facebook.

07. januari 2009 by Martijn
Categories: weblog | Tags: , , | Reacties uitgeschakeld voor Ventilators